İşte karşınızda Hüthüt kuşu'nun UBBYB EKMEĞİ!!!!!
Yalnız itiraf etmem gereken şeyler yaptım: Öncelikle üç bardak una tam bir bardak su koydum ve hamurum cıvık oldu biraz. Sonra bekleme süresine sabredemedim ve ancak üç saat bekletebildim sonrasında hamuru iyice mıncıklayıp on beş dakka sonra hafif yağladığım borcama yerleştirdim. Mini fırınımı max sıcaklıkta kırk dakkaya ayarladım, borcamın kapağını kapatıp fırına yerleştirdim hamurumu. Fakat çok fazla kabardı ve kapalı borcamın içinde üstü de kızardı. Sonra borcamın kapağını açıp bi on beş dakka daha pişsin diye fırını tekrar ayarladım. Bu sırada photoshoptaki işlere dalınca bi an ekmeği unutmuştum ki sevgilim "eee hani ekmek olmadı mı" diye yalanarak yanıma gelince "eyvah yandı ekmek" vahlanmalarıyla ikimiz birden buram buram kokular saçılan fırına koştuk. Ekmeği çıkrattık, sanki çok kurumuş gibi geldi bana. Ama soğuyup, kendini borcamdan ayırmamıza izin verince, hemen kestik ve tadına baktık. Tamamen acemi şansına tam kıvamında pişmiş olduğunu gördük, ne bir hamurluk kalmıştı ekmekte ne de sertlik ayrıca tadı da şahaneydi. Bir dahaki sefere eve kahvaltıya gelecek ilk konuk kafilesine cevizlisinden yapılacaktır duyrulur.
Bu arada tarif için Elif'e teşekkürlerimizi sunmayı bir borç biliriz!!!
Yapay zeka artık düşünebiliyor. Ya biz?
-
Becerisiyle övündüğümüz teknolojiler sayesinde yükselen insanlık, tarihinde
ilk defa düşünebilen teknolojiler ile sınanıyor. Üstelik alabildiğine
eşitsiz k...
4 saat önce