RSS

Bazen Manik Çoğunlukla Depresif!!!

Depresyon:Sal kendini, bırak ev çöp eve dönsün. Zaten bi boka yaramayan bi insansın evi temiz tutsan noolcak ki!! Yemek de yapma off ne varsa yenir işte, Çiçekler mi, amaaan bi de onlar çıktı başıma. İki satır bişi okuma, mal gibi saçma tv kanallarında dolan dur. ilgilenme bi seyle; zaten kafan basmıyoo ki. Çarpım tablosunu bile tam olarak bilmiyosun yuhh sana!!! Sonra Sanat manat, yok yüksek lisans, off bırakk yaa noolcak ölmicen mi sonunda. Off bugün de geçti. Gece olsa da uyusam ama gündüz uyumaktan geceye uyku mu kalıyo ...mına koyimm. Hep bi memnunsuzluk; işte hayatın ta kendisi sonra, birden manik oluveriyor insan deli gibi para harcayası , daldan dala konası... amaan o da kısa sürüyor. İnsanın evin altındaki bakkala gidesi kalmıyor. Sonra bi çıkar gibi oluyor insan bu depresyondan ama aslında çıkabiliyor mu anlamıyor işte. Sonra bi sey oluyor toplamak zorunda kalıyor kendini ama.....
Üretmek mi lazım ne bu meretten uzak durmak içün(?) Ama işte insan hayattan bu kadar bezmişken de bi bok yapası gelmiyor, deklanşöre basası, fırçaya bi boya alası gelmiyor işte. Belki de en iyisi profesyonel bi destek almak.
İşte böyle bişi oluyor depresyon evlerden uzak olsun. yakalayınca insanı zor kurtulunuyor. walla bıktım yahuu. yaklaşmasın kardeşim bu hastalığa tutulanlar bana. Bağışıklık sistemim çok hassas bu aralar bölee şeylere cık cık cık!!!! zaten yeni toplamışım kaportayı allaalla yaa!!!!!

0 comments: