RSS

Anneme gittim, dönücem!!

Dedim ki kendi kendime "yahu kaç zaman geçti yine evime gitmeyeli,ben en iyisi şu sarhoşluk hallerim geçmeden bi anneme gidip geliiim yoksa ayılınca yok para yok, yok Fatma Girik, yok ÖB, yok dedem, yok iş, yok bilmem ne derim gitmeyi ertelerim"
Şimdi ÖB'den(ki keşke ÖB de benimle gelebilseydi) 12 saatlik uzaktaki cennetimde hurimle(suzimle) başbaşayım. Aslında şimdiden paylaşacak şeyler birikti ama annemin, traktörden daha fazla gürültü çıkarmasına rağmen kağnı zihniyetiyle çalışan pc'si ve yavaş ağ bağlantısı sebebiyle dönene kadar burdan yani sanal alemden biraz uzak kalıcam.Ve bu olumsuz teknolojik koşullar sayesinde de biraz annemin, evimin, bahçemin, denizin, temiz ve sessiz havanın keyfini çıkarmış olucam. Ve eminim ki süper hikayelerle dönücem.

3 comments:

mahallenin delisi dedi ki...

bir yazıyla görseli bu kadar uyumlu olur ancak. süper olmuş =))
güle güle gidişler, güle güle dönüşler ola...

Adsız dedi ki...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de LCD, I hope you enjoy. The address is http://tv-lcd.blogspot.com. A hug.

persona dedi ki...

mimledim!!

mim konusu: 55 sözcüğü geçmeyen bir öykü yazmak :)

http://yeraltindanotlar.blogspot.com/2008/03/mim-55-szc-gemeyen-yk.html