RSS

Nasıl Gerginlik olmasın!!!

O şu an tamirciler geldiler ve şofbenin gayet emniyetsiz, eski ve doğal gaza uyumsuz olduğunu, şu an bozuk olmadığını ama her an bozulup, bizim farkında olmayacağımız hayati bir tehlike yaratabileceğini ve sorunun daha geçenlerde yeni tamir ettirdiğim doğal gaz saatinde olduğunu, sayacın ocağı çalıştırdığını fakat basınç gerektiren şofbeni çalıştırmadığımı söyleyip 15 liramı alıp gittiler.
Allam, şimdi ben arka apartmanda oturan bu ev sahibi dallamalarına gidip bi dalsam, ulennn desem, siz bizim hayatımızı hiçe sayıp, bomba niyetine mutfağa en az yirmi yıl önce taktığınız sakat şofbenle ve sürekli problem çıkartan saati ve evin bizden önceki problemleriyle bizi başbaşa bırakıyorsunuz ve üstüne bi de paramızı alıyorsunuz amınaaaaa koduuuuklarımmmmmm..... Yakacam ulan bu evi ..... sizi de yakacam uleeeen diye cinnet geçirsem yeri midir değil midir???!!!
Yok yok burdan taşınmanın ve bu şerefsizlere daha fazla para ödeyerek kendimizi enayi hissetmekten kurtarmanın zamanı gelmiştir!!!!!
Nedir ya bu!! Bedava mı otururuyoruz yahuuu nedir anlamadım ki.. Kötü ev sahibi insanı ev sahibi yaptırır mı bakalım görüceeezzzz!!!!

0 comments: